Wij zijn blij met onze kleine gemeenschap, waarin zowel lief als leed gedeeld wordt. Letterlijk, in dit geval. Hieronder vind je een bericht van Masja, die een moeilijke tijd doormaakt, en die wij alle kracht, liefde en overgave toewensen die ze maar nodig heeft. En een bericht van Tally, die morgen haar voorlopig laatste les in Utrecht geeft (maar geen zorgen, ze blijft wel online hoor!). Als je de ‘handelingen van yoga‘ wat dieper wilt onderzoeken, samen met een groep van gelijkgestemde mensen: de Verdiepingscursus gaat volgende maand weer van start

Bericht van Masja

Ik wil jullie graag informeren over mijn beperkte aanwezigheid de komende periode. Na onzekere weken met veel onderzoeken heb ik te horen gekregen dat ik borstkanker heb. Ondanks dat ik er positief in sta en ik geen angst heb, zijn het mentaal en fysiek heftige weken geweest en moet ik even rust nemen voordat ik volgende week geopereerd word. Het behandelplan wat na de operatie volgt is geheel afhankelijk van de uitkomst van verschillende onderzoeken en nog onzeker.

Yoga leert mij al 16 jaar zó veel. Bewust te zijn in alle aspecten van lijf en leven, ook al zijn die niet altijd makkelijk. Het lesgeven is mijn passie, ik ben zo dankbaar dat ik dit mag delen. Daarom wil ik , zodra het behandelplan en mijn energieniveau het toelaat, weer lesgeven. Ik wil hier graag open over zijn. Hierdoor wordt het voor mij ook makkelijker om, eventueel met fysieke beperkingen of uiterlijke veranderingen, weer les te gaan geven.

Ik wil Hiske en Claas enorm bedanken voor hun steun in deze rare tijd en het last minute invallen van mijn lessen de afgelopen weken. En ook Daniela, die de komende drie weken mijn lessen zal overnemen. Check daarna even het rooster of ik terug ben of wie er les geeft.

Het is voor mij trouwens geen probleem om het er over te hebben. Je mag gerust vragen stellen, maar bij voorkeur na de les. 

Ik wens iedereen een hele mooie nazomer en hopelijk tot snel!

Liefs,

Masja

A message from Tally

A big thank you to all that came to the studio for the classes, I enjoyed seeing you so much and having a class together live again. iYoga with it all is the hardest part to leave, so I am not leaving. I will be back.

If by November it will be possible for foreigners to enter Israel then I invite you to a 5 day retreat around Eilat mountains with Eyal Shifroni and myself. More info here. Don’t hesitate to contact me with queries at tally.eldor@gmail.com.