Community Class

ook als je wat minder te besteden hebt

Gegeven door leraren in opleiding

We geven leraren in opleiding graag de kans om ervaring op te doen met lesgeven. Ze geven daarom een les op donatiebasis. Open voor iedereen: geef wat je kunt missen of doe mee met je iYoga Onbeperkt Abonnement. De lessen zijn geschikt voor beginners.

Vanwege Corona zijn de Community classes voorlopig online te volgen. Schrijf je in via het rooster! 

De leraren in opleiding delen graag hun enthousiasme over yoga, en over wat ze ervaren in hun eigen beoefening. Zoals één van hen schreef: “Je ontdekt hoe je lichaam houdingen kan aannemen die je niet voor mogelijk hield. Je kunt je drukke hoofd tot rust brengen. Of de schoonheid van lichtheid in jezelf ervaren. Van stilte in jezelf. Yoga kan je zelfs inzichten geven in je gedrag bij moeilijke situaties. Bijzonder hoor. Die rijke wereld willen wij elk op onze eigen manier met je delen. Ik ook! Doe je mee?”

Wie kun je verwachten?

Diana

Diana vindt het heerlijk om steeds weer te mogen leren en wil anderen graag laten ervaren wat yoga met je kan doen.

Cécile

‘Hoe kan het dat het vermogen van mijn lichaam om te genezen en te groeien allemaal beschikbaar is, allemaal al hier?’. Deze vraag inspireert Cécile op haar prachtige Iyengar yogareis. Tot ziens in de les!

Tisja

Yoga is voor mij doen! Een mooie ontdekkingsreis in bewustzijn.

Dirkje

Dirkje beoefent Iyengar yoga omdat ze denkt dat het een heel eerlijke manier is om gezondheid, geluk en vrijheid te vinden. Ze hoopt een beetje van wat ze onderweg heeft geleerd met anderen te delen.

Agnieszka

Door yoga is Agnieszka open gaan staan voor veel dingen en het geeft haar ook de moed en kracht om haar hart te volgen voor dingen die er toe doen. Ook is ze er door yoga achter gekomen dat alles in het leven tijd nodig heeft.

Anita

Anita keert altijd terug naar haar mat, want daar kunnen haar ratelende gedachten tot rust komen en kan ze in het moment zijn. In haar lessen wil ze deze fysieke en mentale voordelen van yoga naar haar studenten brengen en ziet ze graag hun serene gezichten na de les.

Simeon

Simeon begon met yoga vanwege rugklachten en een algehele interesse in oosterse filosofie. Na wat omzwervingen kwam hij bij Iyengar yoga terecht. Hij is blijven hangen vanwege de pragmatische aanpak, grote kennis van de docenten en omdat de handstand een serieuze oefening is in deze traditie.

Mieke

Mieke houdt van het analytische aspect van Iyengar yoga, dat je inzicht geeft in wat de houding voor effect heeft op de rest van je lichaam, en uiteindelijk ook op je mentale gesteldheid. In haar lessen streeft ze ernaar om je de aandacht en ruimte te geven dit ook zelf te gaan ontdekken, in een spontane en ontspannen sfeer.

Aline

Met yoga vond Aline de balans die ze zocht om te helpen met de stress van haar werk.

Marijke

Doen wat goed voor je is, dat zit diep in Marijke. Yoga is op een telkens verrassende manier goed voor haar. En dat wil ze graag delen.