Community Class

ook als je wat minder te besteden hebt

Gegeven door leraren in opleiding

We geven leraren in opleiding graag de kans om ervaring op te doen met lesgeven. Ze geven daarom een les op donatiebasis. De lessen zijn geschikt voor beginners en open voor iedereen: geef wat je kunt missen of doe mee met je iYoga Onbeperkt Abonnement.  Als je je aanmeldt voor de les via Momoyoga, krijg je na afloop van de les een mailtje met een betaallink waarvan je het bedrag zelf kunt invullen. Of je kunt contant geld in het Donatiepotje doen. Iedere bijdrage is welkom, daarmee draag jij ook bij aan onze ruimte die we met liefde beschikbaar stellen voor deze lessen. 

Op dinsdag van 19.30-21.00 is er een community class met Edward, en op zondag van 18.00-19.30 met Eeke.

De leraren in opleiding delen graag hun enthousiasme over yoga, en over wat ze ervaren in hun eigen beoefening. Zoals één van hen schreef: “Je ontdekt hoe je lichaam houdingen kan aannemen die je niet voor mogelijk hield. Je kunt je drukke hoofd tot rust brengen. Of de schoonheid van lichtheid in jezelf ervaren. Van stilte in jezelf. Yoga kan je zelfs inzichten geven in je gedrag bij moeilijke situaties. Die rijke wereld willen wij elk op onze eigen manier met je delen. Ik ook! Doe je mee?”

Wie kun je verwachten?

Edward

Edward is altijd geïnteresseerd om meer te leren over yoga. En hij is al een paar jaar bezig om ook te leren lesgeven. Eigenlijk is Edward al gecertificeerd, maar hij vindt de community class nog te leuk om te geven.

Eeke

Eeke houdt van het fysieke aspect, en de precisie die Iyengar yoga biedt. Naarmate ze langer met yoga bezig was, raakte ze gefascineerd door het effect dat yoga heeft op je denken en je (vaak onbewuste) gedrag.
Ook in haar werk als organisatieontwikkelaar houdt Eeke zich bezig met menselijk gedrag. Ze staat regelmatig voor de vraag: hoe krijg je mensen in beweging? – een vraag waarmee ze nu ook aan de slag kan in de community classes.