Community Class

ook als je wat minder te besteden hebt

Gegeven door leraren in opleiding

We geven leraren in opleiding graag de kans om ervaring op te doen met lesgeven. Ze geven daarom een les op donatiebasis. De lessen zijn geschikt voor beginners en open voor iedereen: geef wat je kunt missen of doe mee met je iYoga Onbeperkt Abonnement.  Als je je aanmeldt voor de les via Momoyoga, krijg je na afloop van de les een mailtje met een betaallink waarvan je het bedrag zelf kunt invullen. Of je kunt contant geld in het Donatiepotje doen. Iedere bijdrage is welkom, daarmee draag jij ook bij aan onze ruimte die we met liefde beschikbaar stellen voor deze lessen. 

Op donderdag van 18.00-19.15 is er een community class met Despoina, en op zondag van 18.00-19.30 kun je ook op donatiebasis meedoen met de reguliere les van Eeke.

De leraren in opleiding delen graag hun enthousiasme over yoga, en over wat ze ervaren in hun eigen beoefening. Zoals één van hen schreef: “Je ontdekt hoe je lichaam houdingen kan aannemen die je niet voor mogelijk hield. Je kunt je drukke hoofd tot rust brengen. Of de schoonheid van lichtheid in jezelf ervaren. Van stilte in jezelf. Yoga kan je zelfs inzichten geven in je gedrag bij moeilijke situaties. Die rijke wereld willen wij elk op onze eigen manier met je delen. Ik ook! Doe je mee?”

Wie kun je verwachten?

Despoina

Despoina’s weg in Iyengar yoga begon als een persoonlijke zoektocht naar genezing en zelfontdekking. Ze gelooft dat yoga een transformatieve praktijk is die verder reikt dan de mat. Door yoga kunnen mensen niet alleen hun lichaam versterken, maar ook mentale helderheid en emotionele stabiliteit bereiken. Kom naar haar les en ervaar het zelf!

Eeke

Eeke houdt van het fysieke aspect, en de precisie die Iyengar yoga biedt. Naarmate ze langer met yoga bezig was, raakte ze gefascineerd door het effect dat yoga heeft op je denken en je (vaak onbewuste) gedrag.
Ook in haar werk als organisatieontwikkelaar houdt Eeke zich bezig met menselijk gedrag. Ze staat regelmatig voor de vraag: hoe krijg je mensen in beweging? – een vraag waarmee ze nu ook aan de slag kan in de community classes. Eeke is sinds 2023 gecertificeerd!

Anchorette

Yoga is geleidelijk een groot deel van het leven van Anchorette geworden nadat ze in 2009 in Hong Kong begon te oefenen bij George Dovas. Ze vindt de volledige focus en concentratie die Iyengar Yoga vereist en oproept, een geweldige reset om naar binnen te keren. In haar lessen wil ze je met humor en zorg bewuster maken van je lichamelijke gewoontepatronen en deze vernieuwen.