Beginnerscursus

Stijf? Stress? Futloos?

Yoga kan hierbij helpen

Behoefte aan rust en bewegingsvrijheid? Benieuwd naar yoga? Je kunt bij ons vandaag nog beginnen. Boek hier een proefles. Je maakt eenvoudig een account aan, kies bij betaling voor een proefles (als je nieuw bij ons bent) of een proefabonnement van €60 om een maand onbeperkt yoga te proberen. Twijfel je? Begin dan met een proefles. Als die bevalt kun je op de yogaschool het verschil bijbetalen en een proefmaand nemen.

Als je op een systematische manier een introductie in yoga wilt, in een groep waarin iedereen beginner is, is onze Beginnersles is een perfecte manier om te beginnen. In deze doorlopende les leer je de meest voorkomende houdingen en hoe je deze kunt aanpassen aan jouw behoeftes. Er is genoeg tijd voor persoonlijke correcties en vragen.

De Beginnersles is op woensdag van 19.30-20.45. Schrijf je in via het rooster.

Als je je inschrijft via Momoyoga, maak dan even een account aan. Dan kun je de cursus meteen betalen. Of kies voor ‘contant’, kom naar de studio en betaal met pin (of contant dus)! Het wijst zich vanzelf. Als dat niet zo is, neem dan even contact met ons op.

Handig om te weten voor je eerste les

Eten: we adviseren je 2 uur voor de les geen volledige maaltijd meer te eten. Er is thee en water na de les om gehydrateerd te blijven – drinken tijdens de les is niet nodig.

Blessures: zeg het voor de les tegen de leraar als je blessures of gezondheidsproblemen hebt of zwanger bent. Dan kan de leraar je laten weten of de les voor jou geschikt is of je specifieke aanwijzingen geven waar je baat bij kunt hebben.

Kleding: draag comfortabele kleren die niet al te wijd zijn. Het is het beste als de leraar je benen goed kan zien, zoals in een legging of korte broek. Yoga doen we op blote voeten: schoenen en sokken zijn niet nodig.

Hygiëne: je oefent samen met andere mensen. Het is voor iedereen prettig als je fris gedoucht bent, niet al teveel parfum of deodorant gebruikt en schone kleren draagt. We hebben een voetenwasbak op de yogaschool!

Materiaal: de yogaschool is uitgerust met voldoende matten en andere oefenmaterialen, maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen.