Beginnerscursus

Stijf? Stress?

Yoga kan hierbij helpen

Behoefte aan rust en bewegingsvrijheid? Benieuwd naar yoga? Onze Beginnerscursus is een perfecte manier om te beginnen. In 6 weken leer je de meest voorkomende houdingen en hoe je deze kunt aanpassen aan jouw behoeftes. Er is genoeg tijd voor persoonlijke correcties en vragen. De prijs is € 75.

De volgende beginnerscursus start op 2 juni en loopt tot 7 juli, op donderdag van 19.45-21.00. Schrijf je hier in.

Wil je eerder beginnen? Of op een ander moment? Leuk! Boek dan hier een proefles. Of kijk snel weer!

Let op: bij inschrijven via Mindbody kun je niet online betalen – kies voor ‘enroll as unpaid’ en maak het bedrag over op NL44 TRIO 0197 7933 04 onder vermelding van jouw naam en ‘Beginnerscursus’. Of kom naar de studio en betaal met pin!

Handig om te weten voor je eerste les

Eten: we adviseren je 2 uur voor de les geen volledige maaltijd meer te eten. Er is thee en water na de les om gehydrateerd te blijven – drinken tijdens de les is niet nodig.

Blessures: zeg het voor de les tegen de leraar als je blessures of gezondheidsproblemen hebt of zwanger bent. Dan kan de leraar je laten weten of de les voor jou geschikt is of je specifieke aanwijzingen geven waar je baat bij kunt hebben.

Kleding: draag comfortabele kleren die niet al te wijd zijn. Het is het beste als de leraar je benen goed kan zien, zoals in een legging of korte broek. Yoga doen we op blote voeten: schoenen en sokken zijn niet nodig.

Hygiëne: je oefent samen met andere mensen. Het is voor iedereen prettig als je fris gedoucht bent, niet al teveel parfum of deodorant gebruikt en schone kleren draagt. We hebben een voetenwasbak op de yogaschool!

Materiaal: de yogaschool is uitgerust met voldoende matten en andere oefenmaterialen, maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen.