Rooster

ONZE ONLINE EN LIVE LESSEN

Hieronder vind je ons actuele rooster

Je ziet in het rooster ‘Online’ of ‘At school’ lessen. De online lessen volg je thuis via de computer, tablet of telefoon. De ‘At school’ lessen geven we in onze yogaschool. Let dus goed op als je je inschrijft!

Sommige lessen worden tegelijkertijd online en in de yogaschool gegeven via een livestream. Als je online meedoet ben je op het scherm zichtbaar voor de docent. Je krijgt aanwijzingen en doet dus gewoon mee met de les maar dan vanuit huis.

Voor alle lessen meld je je aan door op ‘sign up’ te klikken naast de les van jouw keuze, en daarna in te loggen in het MindBody systeem. Of klik hier om direct naar de MindBody site te gaan. En als je op je telefoon bent, download dan de MindBody Connect app.

NB We hebben een probleem met Mindbody, waardoor de ‘sign up’ knoppen niet altijd zichtbaar zijn. Als je het rooster ververst door op ’today’ te klikken, zijn de knoppen weer terug. Als dat niet werkt, klik dan hierboven om direct naar de MindBody site te gaan, dat moet wel werken. We hopen dat dit probleem snel opgelost is, we werken eraan! 

Let op: bij inschrijven via Mindbody kun je niet online betalen – als je geen actieve leskaart of abonnement hebt, kies dan voor ‘enroll as unpaid’, kom naar de studio en betaal met pin of stuur ons een mail met welke leskaart je wilt en maak het geld over op onze rekening: NL44 TRIO 0197 7933 04.

De deur van de studio gaat 10 minuten voor aanvang van de les open.