Over iYoga Utrecht

ONZE IDEALE YOGASCHOOL MET KUNST EN PLANTEN

We begonnen in een kleine studio

iYoga is in 2013 opgericht door Claas Hille en Hiske van der Meulen. In 2017 zijn we verhuisd naar een voormalige garage aan de Amsterdamsestraatweg 227 die we verbouwd hebben tot een lichte, ruime yogaschool. We hebben 2 yogazalen met vloerverwarming, props, een touwenmuur, touwen aan het plafond, en een ruime lobby/kleedruimte. En zelfs de mogelijkheid om je voeten te wassen voor de les. Erikjan Cuperus heeft ons geholpen onze ideale yogaschool te ontwerpen en te bouwen. De planten groeien er fantastisch!

We houden bijna net zo veel van kunst als van yoga en planten. In onze yogaschool tref je werken aan van Utrechtse kunstenaars zoals Roland Sohier en Bas Lobik. Als je interesse gewekt wordt door één van deze werken, neem dan contact op met ons of rechtstreeks met de kunstenaar.

We vinden dat yoga niet alleen goed voor je is, maar ook leuk mag zijn. En toegankelijk. We doen ons best om yoga bereikbaar te maken voor iedereen. Daarom is onze studio toegankelijk voor rolstoelen, hebben we ‘Special Needs‘ lessen voor als gewone lessen niet bij jouw behoeftes passen, en bieden we naast de gewone lessen waarvan we onze vaste lasten betalen ook Community Classes op donatiebasis.