Groepslessen

samen yoga doen is leuker dan alleen

Lessen voor alle niveaus

We geven groepslessen in Iyengar yoga op diverse niveaus. Al onze lessen worden gegeven door gecertificeerde Iyengar yoga leraren. We zijn flexibel: je kunt naar de les komen wanneer het jou uitkomt. Bij ons in Utrecht of online. Reserveer je plek via het rooster. Je vindt de tarieven hier op onze pagina met prijzen. De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs of zwangerschapslessen en cursussen of workshops.

Bekijk onze groepslessen

All levels

Voor studenten die net met yoga starten of nog niet eerder Iyengar yoga hebben gedaan. Maar ook goed als je al jaren bezig bent. Bouw kracht op in staande houdingen, leer Salamba Sarvangasana (schouderstand) en andere basishoudingen.

Level 3

Voor studenten die meer dan een jaar yoga doen, de staande houdingen en Sirsasana (kopstand) en Urdva Dhanurasana (de brug) kunnen doen. Je verdiept de basishoudingen, en leert meer uitdagende houdingen.

Level 2

Voor studenten met minimaal 6 maanden ervaring in Level 1-houdingen, inclusief Salamba Sarvangasana (schouderstand). Verfijn de basis en leer Sirsasana (kopstand), handstand, achteroverbuigingen en begin met pranayama (ademhalings -oefeningen).

Restorative

Voor iedereen. Tijdens de restorative yogalessen ontspan en herstel je in ondersteunde houdingen. Daardoor komt je zenuwstelsel tot rust. Je bestudeert je adem en de invloed ervan op je lichaam en bewustzijn.