Groepslessen

samen yoga doen is leuker dan alleen

Lessen voor alle niveaus

We geven groepslessen op diverse niveaus. Al onze lessen worden gegeven door gecertificeerde Iyengar yoga leraren. We zijn flexibel: je kunt naar elke les komen. Reserveer je plek via het rooster. Je vindt de prijzen hieronder. De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs of zwangerschapslessen en cursussen of workshops.

Bekijk onze groepslessen

All levels

Voor studenten die net met yoga starten of nog niet eerder Iyengar yoga hebben gedaan. Maar ook goed als je al jaren bezig bent. Bouw kracht op in staande houdingen, leer Salamba Sarvangasana (schouderstand) en andere basishoudingen.

Level 3

Voor studenten die meer dan een jaar yoga doen, de staande houdingen en Sirsasana (kopstand) en Urdva Dhanurasana (de brug) kunnen doen. Je verdiept de basishoudingen, en leert meer uitdagende houdingen.

Level 2

Voor studenten met minimaal 6 maanden ervaring in Level 1-houdingen, inclusief Salamba Sarvangasana (schouderstand). Verfijn de basis en leer Sirsasana (kopstand), handstand, achteroverbuigingen en begin met pranayama (ademhalings -oefeningen).

Restorative

Voor iedereen. Tijdens de restorative yogalessen ontspan en herstel je in ondersteunde houdingen. Daardoor komt je zenuwstelsel tot rust. Je bestudeert je adem en de invloed ervan op je lichaam en bewustzijn.

wil je je innerlijke kind de ruimte geven?

Kom naar de les voor kinderen en grote mensen

Klaar om te springen, rollen, met je armen te zwaaien … en dan een wedstrijd te houden wie het stilste kan liggen? Een korte, actieve en leuke yogales voor kinderen, groot en klein. Je hoeft geen kinderen te hebben om mee te doen. Laat jezelf gewoon weer een kind zijn. Een snelle energieboost voor iedereen!

Woensdag 16.00-16.45 met Tally

Wat kost het?

Voor het eerst bij ons?

 • Proefles: €12
 • Proefabonnement: €55 (1 maand)

Strippenkaarten

 • 1 losse les: € 16
 • 5 lessen (in 2 maanden): € 70
 • 10 lessen (in 4 maanden): € 125
 • 30 lessen (in 1 jaar): € 330

Onbeperkt yoga abonnementen

 • 6 maanden, in 1x betaald: €395
 • 1 ‘losse’ maand, in 1x betaald, no strings attached: €85
 • Maandabonnement: €68 per maand, betaling via automatische incasso.
  Looptijd 3 maanden, daarna per maand opzegbaar. Je kunt je abonnement 1 keer per jaar 1 maand stilzetten.
vragen over betalingen van lessen

Lees hier onze antwoorden

Wij hanteren een ‘sliding scale’ betaalsysteem voor de online lessen:
Online les voor mensen die minder te besteden hebben: €6. Als je het gewoon nog kunt betalen en het voor ons mogelijk wilt maken om yogalessen toegankelijk te houden voor de bovenstaande categorie: betaal met je gewone strippenkaart
Als je een onbeperkt abonnement hebt kun je uiteraard ook gewoon onbeperkt genieten van deze lessen.

Kan ik online betalen? Nee. Sorry.
We verkopen nog geen lessen online, maar je kunt altijd kiezen voor ‘enroll as unpaid’ in Mindbody en ons dan per email laten weten wat voor kaart je wilt aanschaffen. Dan sturen we je een Tikkie. Of je kunt het geld direct naar ons overmaken op NL44 TRIO 0197 7933 04 (vermeld dan wel je naam en wat voor kaart je wilt aanschaffen).

Alle leskaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden.
De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs lessen,  zwangerschapsyoga en cursussen of workshops. Als je lessen over hebt als je leskaart verloopt, kun je ze meenemen bij aanschaf van een volgende kaart. Zie verder onze algemene voorwaarden

Als je het financieel moeilijk hebt
staan wij er open voor om een aangepast betalingsmodel te bespreken. Neem contact met ons op. Echt waar. We zien liever dat je naar de lessen komt en er minder voor betaalt, dan dat je wegblijft. Als je een geldige studentenkaart (voltijds) of U-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op de leskaarten. Je kunt ook je U-pas budget bij ons inzetten (op de aankopen met je U-pas budget geven we geen korting). Verder is de Community Class gratis.