… of bereid je weer voor op de volgende lockdown. Het leven vraagt heel wat van onze flexibiliteit tegenwoordig. Waren we net gewend aan de 5-tot-5 lockdown, moeten we weer terug naar alleen online. Dus okee dan, daar gaan we weer.

We gaan het online weer gezellig maken, met ons gewone rooster en de nu-al-legendarische Kerstlessen van ClaasBeide kerstdagen van 10.00-12.00. En natuurlijk ook Nieuwjaarsyoga op 1 januari van 12.00-14.00Haal je glitterlegging maar uit de kast!  

De lockdown gaat zondag 19 december in, het rooster is aangepast. Als je al ingeschreven stond voor een les ‘at school’ de komende week, dan is je inschrijving komen te vervallen. We vinden het natuurlijk superleuk als je in plaats daarvan online meedoet, maar schrijf je dan nog wel even in via het rooster.

En als onze online lessen nieuw voor je zijn? Probeer het eens! Je hebt echt geen professionele yogastudio nodig (hoe fijn dat ook is). Je kunt prima thuis yoga doen op een klein stukje vloer tussen je bureau en de kast. Hier op onze website vind je meer informatie over hoe het werkt en wat je nodig hebt.