Het is weer zover. Een set nieuwe maatregelen en wij buigen mee. Dat betekent dat we vanaf a.s. zondag elke dag om 5 uur dicht moeten. Maar niet getreurd: we gaan gewoon door met de online lessen, en voegen iedere dag een einde-van-de-middag-les aan het rooster toe. Je kunt gewoon nog steeds anderhalve meter afstand houden in de zaal, en we blijven ventileren en poetsen. Dus: buig mee en pas je schema aan, plan je yogales om half 4 en ga daarna nog even lekker thuiswerken! 

Hieronder vind je een overzicht van de lessen die we toevoegen voor zolang als deze maatregelen duren. Het kan zijn dat er nog wat wijzigt dus kijk altijd naar het meest actuele rooster!

Als je nog zin hebt in een klein filosofie-lesje of wat andere stof tot nadenken (of amusement) klik dan hier, en als je je afvraagt wat die bollen zijn die je overal ziet liggen of hangen, lees dan vooral hieronder verder. Spoiler alert: je kunt er nu zelf ook eentje kopen!

Als je je al een tijdje afvraagt wat toch die bollen overal op de yogaschool doen, of als je geïnteresseerd bent in kunst in het algemeen, en Utrechtse kunst in het bijzonder, bekijk dan vooral deze film van Claas.

Op de website Kunstforum Utrecht kun je nog meer filmpjes vinden.

Wil je ook zo’n bol? Mail Claas!  

End-of-the-afternoon classes:

Starting 29 November 2021
Monday 15.30-17.00 – All Levels with Annabel
Tuesday 15.30-17.00 – Back Care with Daniela
Wednesday 15.30-17.00 – All Levels with Claas
Thursday 15.30-17.00 – Special Needs
Friday 15.30-17.00 – Restorative with Claas