The Stones zeiden het al.
Sneeuw in April? Je vlieger vast in de bomen? Een dichte yogaschool? Het is misschien niet direct wat je wilt. Het kan heel vervelende situaties opleveren. En je kunt heel wat gedachten wijden aan dat ‘niet-willen’. Er allerlei meningen over hebben. Oplossingen bedenken. Schuldigen aanwijzen. Maar uiteindelijk helpt dat helemaal niets. Want het is wél zoals het is. En hoe meer tijd en aandacht je besteedt aan het ‘niet-willen’ van de werkelijkheid zoals ‘ie zich nou eenmaal aandient, hoe minder je bezig bent om daadwerkelijk iets leuks te doen. Of iets nuttigs.

…but if you try sometimes, well, you might find, you get what you need.

Zo hebben wij de tijd gebruikt om dze nieuwe website te bouwen. Helemaal ‘2021’ qua achterkant (want de oude kon echt niet meer geupdate worden). En we vinden de voorkant zelf ook heel mooi :) Kun je in ieder geval nog kijken naar de plaatjes van de yogaschool. We hopen dat jullie erop kunnen vinden wat jullie zoeken, en als je opmerkingen hebt horen we dat natuurlijk graag. En we blijven vrolijk doorgaan met tegels lichten uit onze voormalige betonnen woestenij om daar een lekkere groene oase van te maken. Wacht maar! 

We zijn ook nog steeds superblij met al onze trouwe thuis-yoga’ers, en we zijn al helemaal gewend aan het uitzicht in al die vakjes op het scherm, met de inmiddels vertrouwde meubels, traphekjes, pianokrukken, en al dan niet mee-yoga’ende huisgenoten, groot of klein, en met twee pootjes of meer. Wat een enorm cadeau dat we dit nu allemaal toch kunnen doen. En dat Tally gewoon nog les kan geven uit haar zolderkamer in Tel Aviv of haar appartement in Eilat! Voor sommigen van jullie is het, horen we, een uitkomst om toch yoga te kunnen doen, ook al ben je op de camping, in het buitenland, of woon je ver weg. En sommigen ontdekken langzamerhand de kracht van het zelf oefenen, en dat je dat dus echt gewoon kunt doen, thuis, met de dingen om je heen. En hopelijk zien we diegenen die geen zin in zoom hebben over een tijdje weer terug aan de ASW met veel zin in yoga. Samen maken we het beste van de omstandigheden en de mogelijkheden die er wel zijn. 

En we hebben wat nieuwe lessen aan het rooster toegevoegd. Zie hieronder, en kom lekker meedoen! 

Community classes zijn terug!

Er is een team van 10 (!) leraren in opleiding die hun vleugels willen uitslaan en we geven ze graag de kans, en het wachtwoord voor ons Zoom-account, zodat ze kunnen beginnen met lesgeven. Iedereen kan meedoen. Inclusief en vooral beginners. De lessen zijn gratis en als je een donatie wilt doen, ben je van harte welkom. Nieuwsgierig? Lees hier meer.
De lessen zijn van 12-13 uur op woensdag en vrijdag.

Yoga voor kinderen en grote mensen

Klaar om te springen, rollen, met je armen te zwaaien … en dan een wedstrijd te houden wie het stilste kan liggen? Een korte, actieve en leuke yogales voor kinderen, groot en klein. Je hoeft geen kinderen te hebben om mee te doen. Laat jezelf gewoon weer een kind zijn. Een snelle energieboost voor iedereen!

Woensdag 16.00-16.45 met Tally