2020 is een jaar van onverwachte wendingen geweest. En nu helemaal aan het eind – en op de geboortedag van BKS Iyengar zelfs – schrijven we voor de derde keer: de yogaschool gaat dicht. Het wordt bijna gewoon. Maar écht wennen doet het niet. En dat geldt vast voor iedereen die nu weer terug ‘in het hok’ moet. We hopen dat we jullie een klein beetje kunnen helpen met de online lessen. Meebewegen en je eigen stabiliteit vinden!

We willen deze gelegenheid ook graag aangrijpen om te vertellen hoe blij we zijn met jullie allemaal. Of jullie nu online blijven meedoen, of telkens na de lockdown weer terugkomen op de yogaschool. Of misschien ben je een tijdje niet geweest maar denk je nog steeds met warme gevoelens terug aan de yogaschool. We hopen je weer te zien als de tijd daar rijp voor is. Dankjulliewel! <3

Geen grote kerstdiners dus, geen vuurwerk, maar dit jaar gelukkig welOnline Kerstyoga! De traditionele Kerstles met Claas op 25 en 26 december van 10.00-12.00. Zoom lekker in vanuit je eigen huis. Partners, huisdieren en kinderen mogen gewoon meedoen.

Ook de Nieuwjaarsles is voor de eerste keer in 7 jaar niet live, maar wel online te volgen op 1 januari van 12.00-14.00. Kom vooral voor een frisse start van 2021!

In de kerstvakantie zijn we elke dag virtueel open, maar kijk wel even op het rooster.