Het lijkt erop dat de lente van 2021 heel langzaam gaat aanbreken… en langzamerhand wordt er ook in Nederland weer meer mogelijk. Vanaf 19 mei mogen we – zoals het er nu naar uitziet – weer 2 mensen per les live ontvangen. Dat is nog niet genoeg voor een ‘echte’ les in de grote zaal. Maar wel fijn voor diegenen van jullie die echt niet kunnen wachten om weer even offline mee te doen. We gaan dus deze week een aantal lessen op het rooster zetten waar zich 2 mensen voor kunnen inschrijven. Dan doe je mee met de online les die op dat moment gegeven wordt en natuurlijk krijg je ook persoonlijke aandacht van de leraar. De lessen staan nog niet allemaal op het rooster, maar houd het in de gaten!

Let goed op: ‘at school’ betekent op de ASW, en voor ‘online’ hoef je de deur niet uit… Hopelijk kunnen we binnenkort meer mensen toelaten! Sommige lessen, onder andere de lessen van Tally en de vroege ochtend-lessen, blijven alleen online.

Even de ‘regeltjes’:

  • er zijn niet zoveel plaatsen dus schrijf je niet meteen voor álle lessen in :) maar we hopen natuurlijk wel dat alle plaatsen gebruikt worden!
  • mocht je onverhoopt toch niet kunnen, schrijf je dan ruim van tevoren uit, zodat iemand anders je plaats nog kan innemen.
  • als je op de wachtlijst terecht komt, check dan je e-mail zodat je weet of je aan de les toegevoegd bent – en als je toch andere plannen hebt gemaakt, schrijf je dan uit, zodat de eventuele volgende wachtende aan de beurt kan komen.
  • en ten slotte: sommige leraren komen speciaal voor deze lessen naar de studio, dus zorg dat jij dan ook komt!

 

Weet je nog? 

Als je de yogaschool binnenkomt graag je mondkapje op, en dat mag weer af als de les begint. We houden 1,5 meter afstand. De kleedkamer en douches blijven nog even gesloten. Neem indien mogelijk je eigen mat en een grote handdoek of deken mee. En je kunt voor en na de les je handen en de gebruikte spullen ontsmetten.

We krijgen regelmatig de vraag of we online les blijven geven. Natuurlijk kunnen we niet in de toekomst kijken, maar wij vinden het online lesgeven – hoewel heel anders dan ‘live’ – een verrijking. Zelf zijn we ook heel blij dat we online yogales kunnen volgen bij leraren in India, Engeland en de VS (zoals we bijvoorbeeld alleen al deze afgelopen week hebben gedaan). En zolang er belangstelling voor is blijven onze online lessen deel van ons aanbod! 

(Over ons aanbod gesproken: klik hier voor een nieuwe toevoeging op ons rooster…)