Vanaf aanstaande zaterdag, 6 november, moeten wij QR-codes gaan controleren. Dat betekent dat je aantoonbaar gevaccineerd tegen, genezen van, of getest op Covid-19 moet zijn. Neem je QR-code – en een geldig ID-bewijs – mee naar de les. 

Belangrijk: zelfs als je een geldige QR-code hebt, en je krijgt klachten die mogelijk corona-gerelateerd zijn: blijf thuis en laat je testen (en doe online mee!). Als je geen klachten hebt: houd waar mogelijk 1,5m afstand, en was of ontsmet je handen voor en na de les.

Als je geen geldige QR-code hebt, hopen we dat je van ons online aanbod gebruik blijft maken. Mocht dat voor jou niet werken, dan zijn we – zoals altijd – bereid om je abonnement of leskaart te pauzeren of te verlengen.

We hebben sinds de vorige versoepelingen minder ‘versoepeld’ dan zou hebben gemogen. In de zaal kun je nog steeds 1,5 m afstand houden, en ook in onze ruime entree is dat geen probleem. We zien dat jullie ook bij het omkleden elkaar zoveel mogelijk ruimte proberen te geven. Blijf dat vooral doen (of kom in je yogakleren naar de les). En houd moed :)

Calling all Early Birds!

Weer aan het thuiswerken? Wil je je dag goed starten?
Maak nu gebruik van dat extra uurtje licht in de ochtend.
We hebben nu op iedere werkdag een online ‘early bird’ les. 

Nieuw op dinsdagochtend: All Levels Online met Dorthe van 7.30-8.30.