Zwangerschapsyoga Partnerles | 15 juni | online

Zwangerschapsyoga Partnerles | 15 juni | online

15 juni – 13.00-14.30
€35 per stel of €17,50 als je alleen meedoet

Deze online les bereidt je voor op de periode vlak voor de bevalling. Je partner en jij leren hoe yoga- en ademhalingstechnieken je kunnen helpen te ontspannen tijdens de bevalling. In de workshop gebruiken we asanas (yogahoudingen) om de heupen en bekkenbodem voor te bereiden. Je leert de optimale positie van je bekken zodat je met zelfvertrouwen de bevalling tegemoet kunt gaan.

Tijdens deze 2 uur zullen we focussen op de ademhaling en het maken van ruimte in het bekken door de flanken te strekken. Samen met je partner doe je houdingen die je kunnen helpen tijdens de verschillende fases van de bevalling. Je partner leert hoe yogatechnieken jou kunnen helpen tijdens de bevalling.

De les is een mix van theorie, oefeningen en ademhalingstechnieken. Er is genoeg tijd voor vragen en aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden. Je ontvangt een hand-out. De tijd vliegt voorbij en je leert veel – je kunt deze les ook meer dan eens volgen!

Schrijf je in via Mindbody. Let op: bij inschrijven via Mindbody kun je niet online betalen – kies voor ‘enroll as unpaid’ en maak het bedrag over op NL44 TRIO 0197 7933 04 onder vermelding van jouw naam en ‘Zwangerschapsyoga Partnerles’. Of kom naar de studio en betaal met pin!