Garth McLean | 20, 21, 22 maart 2020 | save the dates!

Garth McLean | 20, 21, 22 maart 2020 | save the dates!

Wil jij Iyengar Yoga proberen – ook al is het de allereerste keer?
Heb je al een tijdje yoga ervaring maar wil je meer kennis opdoen over hoe je met jouw zenuwstelsel kunt omgaan in je beoefening?
Wil jij – samen met je Iyengar Yoga leraar of alleen – leren hoe je met jouw specifieke gesteldheid kunt omgaan in een yogales?
Of wil je gewoon les volgen van een inspirerende en zeer ervaren leraar?
Zet deze data dan alvast in je agenda, want Garth McLean komt terug naar Nederland.

Binnenkort volgt meer informatie over de tijden en prijzen van de workshop.

Garth McLean kreeg in 1996 de diagnose ‘relapsing remitting Multiple Sclerose’. Na zijn diagnose is hij, mede op advies van zijn arts, begonnen met een dagelijkse beoefening van Iyengar Yoga. Garth’s toewijding aan zijn proces van helen heeft ervoor gezorgd dat hij met succes veel symptomen van MS weet te hanteren, en in zijn geval blijft de ziekte in remissie. Hij deelt zijn enthousiasme voor het helend potentieel van een toegewijde yogabeoefening met leerlingen en leraren van ieder niveau, over de hele wereld. Zijn persoonlijke diepgaande kennis van Iyengar Yoga is niet alleen inspirerend voor mensen met MS en andere neurologische aandoeningen, maar voor iedereen.

“Het beoefenen van Iyengar Yoga zal MS niet genezen, maar is wel toegankelijk voor iedereen die het wil leren. De schoonheid ervan is dat de beoefening kan worden aangepast met het gebruik van hulpmiddelen waar nodig, zodat iedere leerling er baat bij kan hebben. Ongeacht zijn of haar gezondheid of vermogen om de houdingen te doen. Het heeft mij diepgaande opluchting gebracht en de vrijheid van een algemene goede gezondheid”

Klik hier voor een video over Garth: Courage and Caution.