Verdiepingscursus

Een jaarcursus voor de serieuze yogastudent – leg een stevige basis voor je beoefening en neem een volgende stap in je persoonlijke yoga-ontwikkeling.

Wij bieden met veel plezier een jaarprogramma van yogastudie en –beoefening aan, waarin we studenten willen inspireren om een diep begrip van de āsana’s en prānāyāma te ontwikkelen, en hun beoefening en begrip van de ‘kunst en wetenschap’ van Iyengar yoga te verdiepen. Als je een stevige basis in je yogabeoefening hebt, kan yoga een middel worden om je leven te verrijken, om gezonde relaties te ontwikkelen en meer bij te dragen aan de wereld om ons heen.

4 ervaren gecertificeerde Iyengar yogaleraren begeleiden je in voortschrijdend onderzoek van āsana, prānāyāma en de onderliggende filosofie, basis-anatomie en fysiologie. Ze reiken je praktische middelen aan om je Iyengar yoga beoefening te verdiepen. Daardoor krijg je hopelijk inzicht in de manier waarop yoga voor jou nog meer toegevoegde waarde kan hebben. Je krijgt leesopdrachten en materiaal om thuis te oefenen, zodat je je eigen beoefening thuis kunt uitbreiden gedurende de cursus en daarna. De cursus biedt je een omgeving om yoga diepgaander te onderzoeken en kan meermalen gevolgd worden, omdat de leraren een grote variëteit aan onderwerpen uit de rijke Iyengar yoga zullen aansnijden.