onbeperkt yoga

€ 55,-       kennismakingsabonnement 1 maand (30 dagen)
Als je nog niet eerder lessen bij ons hebt gevolgd.

€ 68,-        1 maand (30 dagen) 
Betaling via automatische incasso. Looptijd 3 maanden, daarna per maand opzegbaar. Je kunt je abonnement 1 keer per jaar 1 maand stilzetten.

€ 395,-       6 maanden, ineens betaald

€ 85,-         1 maand, ineens betaald

losse lessen

€ 12,-       proefles (eenmalig)
Als je nog niet eerder lessen bij ons hebt gevolgd.

€ 16,-       losse les

5 Lessen

2 maanden

€ 70,-

10 Lessen

4 maanden

€ 125,-

30 Lessen

1 jaar

€ 330,-

Alle leskaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden. De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs lessen, zwangerschapsyoga en cursussen of workshops. Als je lessen over hebt als je leskaart verloopt, kun je ze meenemen bij aanschaf van een volgende kaart. Zie verder onze algemene voorwaarden.

We verkopen nog geen lessen online – kom naar de studio (betaal liefst met PIN).

Als geld een belemmering is voor het volgen van yogalessen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. Als je een geldige studentenkaart (voltijds) of U-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op de leskaarten. Je kunt ook je U-pas budget bij ons inzetten (op de aankopen met je U-pas budget geven we geen korting). Verder zijn de Community Class op maandagmiddag en de les op donderdagochtend om 9.00 op donatiebasis voor mensen met weinig financiële ruimte – dat wil zeggen dat je zoveel betaalt als je kunt missen. Maar als je gewoon een leskaart hebt mag je natuurlijk ook komen.