onbeperkt yoga

€ 55,-       kennismakingsabonnement 1 maand (30 dagen)
Als je nog niet eerder lessen bij ons hebt gevolgd.

€ 68,-        1 maand (30 dagen) 
Betaling via automatische incasso. Looptijd 3 maanden, daarna per maand opzegbaar. Je kunt je abonnement 1 keer per jaar 1 maand stilzetten.

€ 395,-       6 maanden, ineens betaald

€ 85,-         1 maand, ineens betaald

losse lessen

€ 12,-       proefles (eenmalig)
Als je nog niet eerder lessen bij ons hebt gevolgd.

€ 16,-       losse les

5 Lessen

2 maanden

€ 70,-

10 Lessen

4 maanden

€ 125,-

30 Lessen

1 jaar

€ 330,-

Wij hanteren een ‘sliding scale’ betaalsysteem voor de online lessen:

  • Online les voor mensen die minder te besteden hebben: €6
  • Als je het gewoon nog kunt betalen en het voor ons mogelijk wilt maken om yogalessen toegankelijk te houden voor de bovenstaande categorie: betaal met je gewone strippenkaart
  • Als je een onbeperkt abonnement hebt kun je uiteraard ook gewoon onbeperkt genieten van deze lessen.

Als je het financieel moeilijk hebt staan wij er open voor om een aangepast betalingsmodel te bespreken. Neem contact met ons op. Echt waar, we zien liever dat je naar de lessen komt en er minder voor betaalt, dan dat je wegblijft.

We verkopen nog geen lessen online, maar je kunt altijd kiezen voor ‘enroll as unpaid’ in Mindbody en ons dan per email laten weten wat voor kaart je wilt aanschaffen. Dan sturen we je een Tikkie. Of je kunt het geld direct naar ons overmaken op NL44 TRIO 0197 7933 04 (vermeld dan wel je naam en wat voor kaart je wilt aanschaffen).

Alle leskaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden. De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs lessen, zwangerschapsyoga en cursussen of workshops. Als je lessen over hebt als je leskaart verloopt, kun je ze meenemen bij aanschaf van een volgende kaart. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Als geld een belemmering is voor het volgen van yogalessen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. Als je een geldige studentenkaart (voltijds) of U-pas hebt, kun je 10% korting krijgen op de leskaarten. Je kunt ook je U-pas budget bij ons inzetten (op de aankopen met je U-pas budget geven we geen korting). Verder is de Community Class gratis.