Special needs

Heb jij rug-, knie, schouder- of nekklachten? Ben je aan het herstellen van ziekte of blessures? Heb je specifieke gebieden in je lichaam die meer aandacht nodig hebben omdat ze zwak of juist stijf zijn? Heb je vragen over hoe je jouw yogapractice kunt aanpassen aan je eigen situatie? Dan zijn onze Special Needs-lessen (semi-privélessen) iets voor jou! Je krijgt oefeningen die speciaal op jouw vragen of klachten toegespitst zijn.

2019-05-23 17.32.15-1

Gedurende de serie van 5 of 10 weken monitoren we hoe het gaat, en doen zo nodig aanpassingen. We raden je aan om de serie van 5 of 10 zoveel mogelijk achter elkaar te volgen, en vragen je om in overleg met ons in te plannen wanneer je komt. We zijn flexibel: als je door omstandigheden langer over de serie moet doen is de verlooptijd bespreekbaar.

1 Special Needs Proefles

25,-

5 Special Needs Lessen

6 weken 95,-

10 Special Needs Lessen

12 weken 175,-

Als je na de proefles besluit een serie van 5 of 10 te kopen, wordt de prijs van de proefles hiermee verrekend.
Het maximum aantal deelnemers per les is 8. We vragen je om maximaal 24 uur van tevoren je deelname aan de les te bevestigen of te cancelen. Je kunt dit zelf online doen via ons rooster als je een geldige leskaart voor de Special Needs lessen hebt, of door middel van een email of sms.