1 Basis

Voor studenten die net met yoga starten of nog niet eerder Iyengar yoga hebben gedaan. Begin bij het begin: bouw kracht op in staande houdingen, leer Salamba Sarvangasana (schouderstand) en andere basishoudingen.

2 6 maanden ervaring

Voor studenten met ervaring in Level 1-houdingen, inclusief Salamba Sarvangasana (schouderstand). Verfijn de basis en leer Sirsasana (kopstand), handstand, achteroverbuigingen en begin met pranayama (ademhalings -oefeningen).

3 1 jaar ervaring

Voor studenten die meer dan een jaar yoga doen, de staande houdingen en Sirsasana (kopstand) en Urdva Dhanurasana (de brug) kunnen doen. Je verdiept de basishoudingen, en leert meer uitdagende houdingen.

4 Restorative & Pranayama

Ontspannen? Lijkt makkelijk, maar blijkt vaak moeilijk. Tijdens de restorative yogalessen ontspan en herstel je in ondersteunde houdingen. Deze brengen je zenuwstelsel tot rust en bereiden je voor op Pranayama. Aandacht voor de adem. Je bestudeert je adem en de invloed ervan op je lichaam en bewustzijn.
Voor iedereen. Altijd.

Niveaus zijn geen wetten!

Probeer een paar verschillende lessen en kijk wat bij jou past.

Klik hier om in te schrijven >>

We geven groepslessen van diverse niveaus. Al onze lessen worden gegeven door gecertificeerde Iyengar yoga leraren. We zijn flexibel: je kunt naar elke les komen. Je kunt reserveren via het rooster als je zeker wilt zijn van je plek, maar dat is niet verplicht. De leskaarten zijn geldig voor alle groepslessen, met uitzondering van de Special Needs lessen en cursussen of workshops. Nog nooit yoga gedaan? Bekijk onze beginners-FAQ-pagina.