1 Eten

Wij adviseren je 2 uur voor de les geen volledige maaltijd meer te eten. Er is thee en water na de les om gehydrateerd te blijven - drinken tijdens de les is niet nodig.

2 Blessures

Zeg het voor de les tegen de leraar als je blessures of gezondheidsproblemen hebt of zwanger bent. Dan kan de leraar je laten weten of de les voor jou geschikt is of je specifieke aanwijzingen geven waar je baat bij kunt hebben.

3 Kleding

Draag comfortabele kleren die niet al te wijd zijn. Het is het beste als de leraar je benen goed kan zien, zoals in een legging of korte broek. Yoga doen we op blote voeten: schoenen en sokken zijn niet nodig.

4 Hygiene

Je oefent samen met andere mensen. Het is voor iedereen prettig als je fris gedoucht bent, niet al teveel parfum of deodorant gebruikt en schone kleren draagt.

5 Materiaal

De studio is uitgerust met voldoende matten en andere oefenmaterialen, maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen.

6 Humeur

:)

Voor het eerst?

Je kunt natuurlijk beginnen met de beginnerscursus, maar als je liever op een andere tijd komt ben je altijd welkom in een van onze reguliere lessen voor een proefles.
1 proefles: € 12,-
kennismakingsabonnement (1 maand onbeperkt lessen volgen): € 55,-

Beginnerscursus

Stijf? Stress? Behoefte aan rust en bewegingsvrijheid? Benieuwd naar yoga?
Onze Beginnerscursus is een perfecte manier om te beginnen. In 5 weken leer je de meest voorkomende houdingen en aanpassingen. Er is genoeg tijd voor persoonlijke correcties en vragen.
5 lessen: € 65,-

Klik hier om in te schrijven >>

Ervaar je kracht in staande houdingen, of bekijk alles eens van een andere kant in een handstand of schouderstand – leer in je eigen tempo. Je kunt op ieder moment beginnen met een proefles in een all levels-les. Of misschien is de methodische aanpak van de Beginnerscursus iets voor jou. Daar leer je basishoudingen op een veilige en actieve manier.

Iyengar yoga is toegankelijk voor iedereen. Als je maar wilt, maakt het niet uit of je jong bent of oud, beginner of gevorderde, stijf, soepel, dik, dun, ziek of gezond. Ook mensen met bijvoorbeeld pijnlijke knieën, een zere rug, of stressgerelateerde klachten zijn welkom.

Als je aan jouw specifieke klachten wilt werken, kun je ook een Special Needs-les proberen.

Lees hier meer over wat Iyengar yoga onderscheidt van andere yogavormen.