iYoga

iYoga is opgericht door Claas Hille en Hiske van der Meulen. We geven les in Iyengar yoga in het centrum van Utrecht. Yoga betekent letterlijk ‘verbinding’. Wij denken dat dit betekent: verbinding met jezelf: tussen je lichaam, geest & intellect. Maar ook verbinding met anderen, en met de wereld om je heen. We zijn er trots op dat we ruimte voor yoga kunnen bieden.

We geven energieke, dynamische lessen waarin humor en plezier een grote plaats innemen, maar er is ook aandacht voor ontspanning en ademhaling. Naast de groepslessen bieden we ook Special Needs lessen, ruimte voor zelfstandig oefenen, leiden we leraren op en organiseren we workshops met (inter)nationale topdocenten.

In 2017 zijn we verhuisd naar een nieuwe studio aan de Amsterdamsestraatweg 227 die licht, ruim en speciaal voor ons ontworpen en verbouwd is. De studio is volledig uitgerust met 2 yogazalen met vloerverwarming, props, een touwenmuur, touwen aan het plafond, en een ruime lobby/kleedruimte. Er is zelfs de mogelijkheid om je voeten te wassen voor de les. Erikjan Cuperus heeft ons geholpen onze ideale yogastudio te ontwerpen en te bouwen. En de planten groeien er fantastisch! De foto’s van de studio die je rechts ziet zijn gemaakt door Jan Buteijn.

Behalve van yoga en planten houden wij ook van kunst. In onze studio tref je dan ook werken aan van Utrechtse kunstenaars zoals Roland Sohier en Bas Lobik. Enkele foto’s zie je rechts maar alles komt in het echt natuurlijk veel beter uit. Als je interesse hebt in één van deze werken, neem dan contact op met ons of rechtstreeks met de kunstenaar.