Kerry

Wanneer iemand een yogales binnenloopt, gelooft Kerry Reinking dat hij op zoek is naar vrijheid. Misschien in de vorm van verlichting van fysieke pijn of stress, of op zoek naar antwoorden op grote levensvragen. “Ik geloof niet dat er een ‘juiste’ reden is om yoga te beoefenen – ik doe er alles aan om je te laten zien wat een krachtig hulpmiddel Iyengar yoga kan zijn op jouw reis”.

Door zijn werk als portretfotograaf en Iyengar yogaleraar weet Kerry de balans tussen kunst en techniek te vinden. “Het is mijn taak om mijn studenten te helpen de intelligentie van hun eigen lichaam te ontdekken, en ze te inspireren om een sterk lichaam en solide geest op te bouwen.” Kerry zet zijn ruim 15 jaar yoga-ervaring in om zijn studenten te helpen een positieve verandering in hun leven teweeg te brengen.

Kerry geeft wekelijkse yogalessen aan Yogaschool Amsterdam en regelmatig workshops in zijn eigen studio in hartje Amsterdam en bij Iyengar Yoga Haarlem. Kerry volgde zijn training aan het Iyengar Yoga Instituut in Amsterdam en heeft de Iyengar Yoga therapeutische training afgerond. Hij heeft jarenlang geassisteerd bij de therapeutische lessen aan het Instituut. Hij bezit het Intermediate Junior III certificaat, en gaat om het jaar een maand naar India om bij de Iyengar-familie te studeren.