Yoga Kurunta

Yoga Kurunta

Weersta de zwaartekracht – laat je uitstrekken en krijg inzicht in yogahoudingen door ze op een nieuwe manier te ervaren door middel van de touwen.

In deze lessen beoefenen we nieuwe en vertrouwde houdingen met de touwen. Touwen gebruiken we om het bewustzijn van uitlijning te vergroten, om delen van het lichaam te openen die anders moeilijk te bereiken zijn, en voor ondersteuning in houdingen die zonder touwen moeilijk te beoefenen zijn zoals achteroverbuigingen of omgekeerde houdingen. We gaan zowel actieve als herstellende houdingen doen uit alle groepen: staande houdingen, vooroverbuigingen, achteroverbuigingen, draaiingen en omgekeerde houdingen. Zo vergroten we ons begrip, gaan we dieper op de houdingen in te gaan,  en hangen we op verschillende manieren aan de muur.

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, maar een minimum van 3 maanden Iyengar yoga wordt aangeraden.

Vrijdagavond 19.30-21.00 | Leraar: Tally of Joelle | Prijzen: als gewone lessenReserveer je plaats door je hier aan te melden

Let op: bij inschrijven via Mindbody kun je niet online betalen – kies voor ‘enroll as unpaid’ en maak het bedrag over op NL44 TRIO 0197 7933 04 onder vermelding van jouw naam en ‘Yoga Kurunta’. Of kom naar de studio en betaal met pin!